Lager​hotel

Vi har et lager hvor du kan opbevare dine ting.

Specialkørsel

Har du et specielt ønske, til noget der skal fragtes?

Priser

Se den samlede liste over priserne på fragt, kørsel og opbevaring.

Lagerhotel med flere lagerfunktioner i Silkeborg

​​​Silkeborg Fragt ApS har et lagerhotel i Silkeborg, hvor der er 5.000 kvadratmeter. Det er åbent mandag til fredag fra kl. 7 til kl. 17, eller efter aftale. Der er tale om et lagerhotel med moderne faciliteter med rationelle lokaler og moderne hjælpemidler og håndteringsgrej, ligesom der er erfarne lageroperatører til at servicere vores kunder.

Lagerhotellet har desuden brandsikring og er både tørt og isoleret, og de enkelte lokaler kan opvarmes efter behov. Der er i det hele taget tale om fleksible og sikre lokaler, hvor lageroperatørerne har stor viden om produkthåndtering og emballering.

Alt fra varemodtagelse og ekspedition til forsendelse

​Vi tilbyder forskellige lagerfunktioner herunder varemodtagelse og containertømning, samt kontrol, sortering, registrering og mærkning. Og dernæst kan vi tilbyde ordreekspedition, plukning, ompakning, emballering og klargøring samt forsendelse eller udlevering. Vi bruger WebFragt ved forsendelser, hvor der er Track & Trace knyttet til forsendelsens fragtnummer.

Der er plads til alle behov på vores lagerhotel

​Vores lagerhotel er med andre ord i stand til at honorere mange forskellige behov fra vores kunder, herunder en fuld lagerfunktion for blandt andet webshops og andre typer af forretninger, hvor der er behov for en pålidelig og omhyggelig lagerfunktion, der fuldstændig vil fritage dig for at spekulere på lageret, udover indkøb og salg.

En væsentlig del af kunderne i vores lagerhotel er naturligvis kunder fra vores egen fragtvirksomhed, hvor lageret kan indgå som et led i distributionen og logistikken, herunder som kort- eller langvarigt lagersted.

Kontakt Silkeborg Fragt ApS på telefon 72 52 22 22 eller på e-mail silkeborgfragt@silkeborgfragt.dk, hvis du også har brug for et lagerhotel og gerne vil høre, hvad vi kan tilbyde, og hvad det koster.​​

​Firmainformation

​SILKEBORG FRAGT ApS

Cvr-nr.: 15649399

Kontaktinformation

Adresseinformation

​​Priorsvej 6

8600 Silkeborg