Lager​hotel

Vi har et lager hvor du kan opbevare dine ting.

Specialkørsel

Har du et specielt ønske, til noget der skal fragtes?

Priser

Se den samlede liste over priserne på fragt, kørsel og opbevaring.

Silkeborg Fragt ApS

Silkeborg Fragt er en sammenlægning af alle fragtruter med holdeplads på Silkeborg fragtcentral.

Firmaet drives idag af Jonas Pedersen Silkeborg, hans far Svend Pedersen Silkeborg.

Silkeborg Fragt blev med andre ord skabt i sin nuværende form i 2012, og i 2014 modtog vi Gazelle-prisen.

Silkeborg Fragt arbejder døgnet rundt med distribution

​Silkeborg Fragt har i dag 60 ansatte, hvor der er 3-4 lageroperatører og 8-10 i administrationen. Virksomheden kører naturligvis i døgndrift og har derfor nathold. Distribution af gods sker også om natten, men transportopgaver kan varetages hele døgnet af vores 35-40 trækkende enheder.

Silkeborg Fragt tager også sine medarbejdere alvorligt, og derfor går vi meget op i uddannelse. Vi har således 30 faglærte chauffører og 2 ungdomselever. Og vi samarbejder med kommunen omkring unge med specielle behov.

Vi tilbyder alt fra kurerkørsel til full loads med trailere

​Silkeborg Fragt tilbyder enhver form for transport af fragt, lige fra små kassevogne til full loads med trailere og lignende i Silkeborg og resten af landet samt i udlandet. Desuden tilbyder vi levering fra dag til dag, ligesom vi har daglige kurerkørsler. Alt vores arbejde udføre med fokus på kvalitet og service samt en god kundepleje, hvor en aftale er en aftale.

Silkeborg Fragt har også et lagerhotel, hvor vi kan varetage forskellige lagerfunktioner, herunder blandt andet varemodtagelse og containertømning, samt varekontrol, sortering, registrering og eventuel mærkning, ligesom vi også kan varetage den efterfølgende ordreekspedition med plukning, ompakning, emballering og klargøring samt den endelige forsendelse eller udlevering.

Silkeborg Fragt kan kontaktes på telefon 72 52 22 22 eller e-mail silkeborgfragt@silkeborgfragt.dk, hvis du også har brug for transport eller et lagerhotel.

​Firmainformation

​SILKEBORG FRAGT ApS

Cvr-nr.: 15649399

Kontaktinformation

Adresseinformation

​​Priorsvej 6

8600 Silkeborg