Lager​hotel

Vi har et lager hvor du kan opbevare dine ting.

Specialkørsel

Har du et specielt ønske, til noget der skal fragtes?

Priser

Se den samlede liste over priserne på fragt, kørsel og opbevaring.

Silkeborg Fragt tilbyder specialkørsel

​Silkeborg Fragt ApS tilbyder specialkørsel overalt i Danmark samt både til og fra udlandet. Det gælder alle former for kurerkørsel, fragtkørsel og godskørsel samt med eller uden ophold på vores lagerhotel, men vi kører typisk dag til dag-kørsler. Desuden kører vi for Danske Fragtmænd.

Specialkørsel til timepris eller fast pris

​Vores kunder kan vælge imellem kørsel på timebetaling eller kørsel efter faste priser. Det er forskelligt, hvad vores kunder finder bedst, ligesom det også kan være forskelligt, hvad vi foretrækker, men vi lægger altid vægt på god kundeservice og solid kundepleje, så derfor kan vi også finde en løsning for dig og din virksomhed på specialkørsel, som passer til jeres behov, ønsker og økonomiske rammer.

Vores vognpark består af 30-35 trækkende enheder, og det er både små kassevogne, presenningsbiler og store vogntog, som står til rådighed for specialkørsel for din virksomhed, uagtet der er tale om en ad hoc-opgave, eller om der er tale om en fast aftale på transport og distribution eller en samlet logistikløsning.

Vi har løsninger på alle former for specialkørsel

​Vores specialkørsel rækker med andre ord over mange former for transportløsninger som blandt andet kørsel med fragt, full loads stykgods, langgods, havfabrikat og helfabrikat med videre. Og vores lastbiler kan magte opgaver fra 3,5 tons og op til 60 tons, ligesom vores mange faglærte chauffører er velforberedte både i forhold til den faglige håndtering af specialkørslen og i forhold til almindelig kundeservice og kundepleje.

Du kan kontakte Silkeborg Fragt ApS enten telefonisk på 72 52 22 22 eller elektronisk på silkeborgfragt@silkeborgfragt.dk, hvis du vil høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for specialkørsel.​​

​Firmainformation

​SILKEBORG FRAGT ApS

Cvr-nr.: 15649399

Kontaktinformation

Adresseinformation

​​Priorsvej 6

8600 Silkeborg