Lager​hotel

Vi har et lager hvor du kan opbevare dine ting.

Specialkørsel

Har du et specielt ønske, til noget der skal fragtes?

Priser

Se den samlede liste over priserne på fragt, kørsel og opbevaring.

​Silkeborg Fragts miljørigtige vognpark

Silkeborg Fragt ApS udfører transport og distribution af alle former for fragt i Danmark og i udlandet. Men for at kunne yde vores mange kunde en god, effektiv og solid distribution, som de samtidig kan stå inde for over for deres kunder, så lægger vi megen vægt på at vedligeholde vores biler, vogne og lastbiler.

Vores vognpark kører efter de foreskrevne regler

​Det betyder også, at vores køretøjer altid kører efter de foreskrevne love og regler, at de er retmæssigt godkendt til køreopgaven, at de har pålidelige kollisionssystemer, og at de har korrekte sikkerhedspakker. Desuden lægger vi også vægt på både miljørigtig og forsvarlig kørsel. Ordenligt uddannelse er også en faktor, og derfor har vi omkring 30 faglærte chauffører samt et antal ungdomselever, ligesom vi i øvrigt samarbejder med kommunen omkring unge med specielle behov.

Vi transporterer alt fra små pakker til gods på 60 tons

​Vores vognpark består af 30-35 trækkende enheder, som rækker fra små kassevogne til mindre fragt- og kurerkørsel til store vogntog, der kan modtage langgods og full loads, og som har en lasteevne mellem 3,5 tons og 60 ton. Og vores kranafdeling i Aahus råder over 3-12 meters vogne samt trailere med kraner.

Kontakt Silkeborg Fragt ApS enten telefonisk på 72 52 22 22 eller elektronisk på silkeborgfragt@silkeborgfragt.dk, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vores vognpark kan gøre gøre for dig og din virksomhed, eller for at få et tilbud på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med jeres behov i forbindelse med distribution og logistik.

​Firmainformation

​SILKEBORG FRAGT ApS

Cvr-nr.: 15649399

Kontaktinformation

Adresseinformation

​​Priorsvej 6

8600 Silkeborg